Proyectos

Es Pujol de sa Cova

2007 Single family house

Nestled within itself, the home is encircled by a small woodland of juniper trees.
https://www.peptorres.studio/wp-content/uploads/2018/07/PORTADA-4.jpg

Geometry

The geometry of the building’s design creates an interrelation of its spaces through its glazed enclosures, accentuated by an absence of frames. The pre-existing historical house is always referential.

Pivoting elements

A central, open and limitless nucleus, surrounded by a series of enclosed spaces that house the different annexes integrating the residence.
  • 11
  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

1 / 11

Director del proyecto: Pep Torres

Equipo del proyecto: Planas & Torres

Situación: Sant Agusti des Vedra

Fecha Proyecto: 2003

Fecha Construcción: 2007

Siguiente proyecto

PORTADA_CAN_RAFAL